Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мер Кінґстауна (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mayor of Kingstown
Країна:
США, Канада
Режисер:
Бен Річардсон, Ґай Ферланд, Кларк Джонсон, Стівен Кей
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HDrezka Studio
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головними героями серіалу «Мер Кінґстауна» виявляються члени сім'ї Макласкі, які мешкають у невеликому провінційному містечку в Мічигані. Покоління за поколінням вони зберігають нейтралітет, не вплутуючись в розбірки, які регулярно спалахують між місцевими впливовими спільнотами. Однак саме це дозволяє їм виступати незалежними арбітрами у суперечках та обговореннях.

Сім'я героїв постійно виконує ролі посередників між різними групами: злочинцями та поліцейськими, тюремними наглядачами та ув'язненими, представниками влади та опозиціонерами.

Макласкі планують і надалі зберігати нейтралітет. Але з кожним роком домагатися цього все складніше та складніше. Ситуація посилюється тим, що далеко не всі раді тому, що одна сім'я має контроль майже над усім, що відбувається в місті. Рано чи пізно ці люди спробують залучити їх до серії розбірок, де їм доведеться зайняти одну зі сторін. Чи зможуть вони продовжувати утримувати свій авторитет? ©Kino4ua Мер Кінґстауна (1, 2 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?