Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Лебедина пісня

Рік:
Ор. назва:
Swan Song
Країна:
США
Режисер:
Бенджамін Клірі
Тривалість:
01:51:58
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Скарга

Події розгортаються в недалекому майбутньому, розповідаючи історію Кемерона Тернера, який чекає на народження другої дитини від своєї коханої дружини Поппі. Коли чоловік дізнається про своє невиліковне захворювання та неминучу смерть, він звертається за допомогою до інноваційної клініки доктора Джо Скотта. В рамках експериментальної процедури головному герою належить створити власний клон, якому впровадять всі спогади і відправлять жити до сім'ї, тоді як його самого чекає доля зустріти свій смертний час у спеціальному притулку в лісі. ©Kino4ua Лебедина пісня 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?