Kino4ua.com
R

Мати/Андроїд

Рік:
Ор. назва:
Mother/Android
Країна:
США
Режисер:
Маттсон Томлін
Тривалість:
01:50:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - JASKIER
Дія фільму розгортається в найближчому майбутньому, де в кожному будинку тепер є андроїд, людиноподібна машина зі штучним інтелектом, що допомагає людям у побуті та інших справах. Джорджі нещодавно дізналися про вагітність, про яку одразу ж розповіла своєму молодому чоловікові Сему. Проте радість героїв тривала недовго: відбулося повстання андроїдів, які направили всю силу проти людства, маючи намір його винищити. Ця обставина змушує героїв фільму «Мати/Андроїд» бігти. Через кілька місяців, пробираючись через ліси і зупиняючись у рідкісних безпечних укриттях, пара опиняється у військовому містечку, де можна вільно зітхнути. Джорджі хоче залишитися, щоб народити дитину, Сем - каже дівчині, що треба рухатися в Бостон, а потім плисти в безпечнішу Корею. Все виходить з-під контролю, коли героїв виганяють з табору через безглуздий вчинок Сема, після чого молоді люди опиняються у світі, де панує війна людей проти андроїдів. ©Kino4ua Мати/Андроїд 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?