Kino4ua.com
R

Оселя зла: Вітаємо в Раккун-Сіті

Рік:
Ор. назва:
Resident Evil: Welcome to Raccoon City
Країна:
Канада, Німеччина
Режисер:
Йоганнес Робертс
Тривалість:
01:47:27
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - JASKIER
У центрі сюжетної лінії – невелике містечко Раккун-Сіті, де Umbrella Corporation, що є фармацевтичним гігантом, проводила випробування нових препаратів на місцевих жителях. Їх метою було створення суперсолдат, але одного разу щось пішло не так. Місто, що зображене на картині перетворилося на пустельні руїни, де на кожному розі була небезпека. Тим часом справжнє зло глобальних масштабів прагне вирватися назовні, але поки що ховається під землею. Тепер, щоб залишитися живими, всі вцілілі повинні згуртуватися і, дізнавшись правду про дослідження, врятувати світ від нової катастрофи. Чи вдасться героям впоратися із цією місією? ©Kino4ua Оселя зла: Вітаємо в Раккун-Сіті 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?