Kino4ua.com
R

Краще не дивись / Дивись на всі боки

Рік:
Ор. назва:
Better Watch Out
Країна:
США, Австралія
Режисер:
Кріс Пековер
Тривалість:
01:28:50
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Молода дівчина Ешлі часто підробляє нянькою, виконуючи прості завдання, пов'язані з турботою про маленьких дітей. І сьогодні вночі вона сидітиме з дванадцятирічним Люком Ларнером, батьки якого відлучилися у справах. Настає пора різдвяних свят, тому головна героїня фільму «Дивись на всі боки» передбачає особливу атмосферу та сусідську дружелюбність. Проте вже з самого початку все йде не так, як їй того хотілося б. Маленький Люк дуже дивно поводиться і виявляє до Ешлі неоднозначні знаки уваги. Але це лише початок дивних подій, із якими доведеться зіткнутися дівчині.

Через деякий час до Люка приходить друг. Раптом з'являється невідома людина зі зброєю. Він робить постріл і вбиває друга Люка. Вражені герої розуміють, що вони можуть бути такими. Ешлі та Люк збігають від маніяка і ховаються на горищі, сподіваючись, що вбивця їх не знайде. Проте рано чи пізно їм доведеться вибратися назовні. Ешлі ще не знає, що жахи, свідками яких вона стала, ретельно сплановані та спрямовані проти неї. ©Kino4ua Краще не дивись / Дивись на всі боки 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Лілія
    Лілія
    7 січня 2022 17:52
    + -2 -
    гівно. вбив усих і дівка вижила.  який ідіот це вкомедії записав?