Kino4ua.com
R

Людвіг Баварський

Рік:
Ор. назва:
Ludwig II
Країна:
Німеччина
Режисер:
Марі Ноель, Петер Зер
Тривалість:
02:16:51
Переклад:
Українська мова Перший Західний | Двоголосий закадровий
Художній фільм «Людвіг Баварський» розповідає історію життя короля Баварії Людвіга II, який увійшов в історію як покровитель мистецтва та науки, а також як «казковий король», який побудував кілька красивих казкових замків. Після смерті батька вісімнадцятирічний юнак зійшов на престол і став новим королем. Високий, гарний юнак, з тонкою душевною організацією, любов'ю до музики, літератури та архітектури відразу ж зайнявся питаннями розвитку культури та мистецтва свого народу.

Захоплений творами Ріхарда Вагнера Людвіг Баварський надає велику підтримку композитору, а також вкладає чималі гроші з державної скарбниці на реалізацію своїх незвичайних планів. Це дуже не подобається чинному уряду країни, який не поділяє захоплення короля, адже Баварія веде війну проти Пруссії, а це потребує значних фінансових витрат. Але відгородившись від пліток та інтриг король продовжує керувати державою, чим завойовує любов народу. ©Kino4ua Людвіг Баварський 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?