Kino4ua.com
CCR

Стілвотер

Рік:
Ор. назва:
Stillwater
Країна:
США
Режисер:
Том Маккарті
Тривалість:
02:18:58
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Розмірене і спокійне життя Білла Бейкера переривається, коли він отримує тривожну звістку із Франції. Залишивши США, туди кілька років тому переїхала його колишня дружина з дочкою Еллісон. Коли Білл дізнається, що дівчина підозрюється у вбивстві, він негайно залишає Оклахому і вирушає до Марселя. Зумівши зустрітися з дочкою, незважаючи на перепони, створені місцевим законодавством, головний герой картини "Стілвотер" переконується, що Еллісон невинна. Однак усі докази вказують на її пряму причетність до скоєного злочину, через що не проводиться навіть повноцінного слідства. Білл вирішує сам довести її невинність, якщо марсельські жандарми не бажають шукати справжнього винуватця злочину. Незабаром на допомогу Бейкер несподівано приходять нові знайомі - француженка Шерон зі своєю юною дочкою. Чи вдасться їм звільнити доньку Бейкера із ув'язнення? ©Kino4ua Стілвотер 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?