Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Гангстер, коп і диявол

Рік:
Ор. назва:
Akinjeon / The Gangster, the Cop, the Devil
Країна:
Південна Корея, США
Режисер:
Вон-Те Лі
Тривалість:
01:49:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Дія відбувається в 2005 році, коли на боса мафії Чхонан Чан Дон-су, який живе в провінційному містечку, нападає серійний маніяк. Чоловік виявляється єдиним, хто вижив, і тепер йому необхідно помститися вбивці, щоб відновити репутацію в очах підлеглих. У той же час, незважаючи на ненависть до злочинного світу, детектив Чон Тхе-сок поєднується з бандитом, щоб упіймати злочинця.

Цікаво, що сюжет кримінального трилера "Гангстер, коп і диявол" заснований на реальних подіях. Початкова назва кінокартини звучить у перекладі як Історія лиходія. До речі, Сільвестру Сталлоне настільки сподобалася гра Ма Дон-соку, який виконав у фільмі роль гангстера, що його продюсерська компанія, яка купила права на ремейк стрічки, запросила актора до майбутнього проекту.

Варто згадати, що Дон Сік, окрім кар'єри в кіно, займається змішаними єдиноборствами та відомий у певних колах під псевдонімом Дон Лі. Свого часу він став тренером таких знаменитих бійців, як Марк Колман та Рендлмен. Серед найпомітніших його фільмів можна назвати Шустрий, Сусіди, Поїзд до Пусану. За першу він свого часу отримав національну премію Блакитний дракон, а остання стала у 2016 році найкасовішою у Південній Кореї, а її світові збори склали 130 мільйонів доларів. ©Kino4ua Гангстер, коп і диявол 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Administration
    20 березня 2023 06:36
    + 0 -
    20 березня 2023 00:21, Viktor написавши:

    Смішно! Змушуєте дивитися рашистською мовою, і кричите підтримайте українську озвучку! Може розблокуєте укр плеєр для можливості обрати українське озвучення? Ганьба!!!

    Український плеєр не є заблокований, спробуйте впн, і ніхто нічого не змушує 

  2. Viktor
    Viktor
    20 березня 2023 00:21
    + 0 -

    Смішно! Змушуєте дивитися рашистською мовою, і кричите підтримайте українську озвучку! Може розблокуєте укр плеєр для можливості обрати українське озвучення? Ганьба!!!