Kino4ua.com
PG-13

Мисливці на привидів: З того світу

Рік:
Ор. назва:
Ghostbusters: Afterlife
Країна:
США, Канада
Режисер:
Джейсон Райтман
Тривалість:
02:04:22
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Середньостатистичне американське сімейство перебирається в передмістя - матері-одиначки дістався у спадок будинок її батька. Героїня картини рідко спілкувалася з родичем і майже нічого не знала про його життя. Поки вона прибирається в будинку, наводячи лад і розбираючи коробки, діти намагаються якомога більше дізнатися про свого діда, а також про те, чим він справді займався. Так вони знаходять його старенький автомобіль Ecto-1 – ця машина багато бачила і пережила, проте поки що юні герої нічого про це не знають. Але незабаром їм доведеться почати протистояти потойбічним істотам, зокрема, бешкетним і часом жорстоким привидам. Чи впорається сім'я зі своїми новими обов'язками? ©Kino4ua Мисливці на привидів: З того світу 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?