Kino4ua.com
PG

Родина Адамсів 2

Рік:
Ор. назва:
The Addams Family 2
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Конрад Вернон, Ґреґ Тірнан
Тривалість:
01:32:43
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Важкі підлітки – це справжнє стихійне лихо, і якщо ці підлітки представники сімейки Адамсів, то катастрофа множиться вдвічі. Поки їх юнацький максималізм зашкалює, батьки не розуміють доньку і не знають, що з цим робити. Щоб уникнути повного віддалення Венсдей, глава сімейства вирішує відвезти всіх своїх близьких у дивовижне турне. Вони відвідають усі головні пам'ятки світу, не забувши залишити в кожному з місць моторошну родзинку. За допомогою спільної поїздки герої мультфільму мають намір зміцнити сімейні стосунки та скинути весь позитив, що накопичився за багато років. Тим часом напередодні від'їзду починають полювати невідомі. Як пройде майбутнє турне Аддамсів? ©Kino4ua Родина Адамсів 2 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    7 січня 2022 16:22
    + +2 -
    не плохо но первая часть лучше.