Kino4ua.com
PG

Енканто: Світ магії

Рік:
Ор. назва:
Encanto
Країна:
США, Колумбія
Категорія:
Режисер:
Джаред Буш, Байрон Говард, Чаріз Кастро Сміт
Тривалість:
01:42:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Жителям містечка, розташованого в горах Колумбії, дивовижно пощастило – тут кожна новонароджена дитина отримує ті чи інші чарівні здібності. Це може бути суперсила чи дар зцілення. Але якось «програма» дає збій і маленька Мірабель, головна героїня мультфільму «Енканто: Світ магії», нічого не отримує. Звичайне нічим непримітне дівчисько почувається справжньою білою вороною. Зненацька їй стає відомо про загрозу, що нависла над загальною магією. Єдиним правильним рішенням вона вважає її запобігання. Мірабель починає шукати вирішення цієї проблеми, незважаючи на те, що не має ніякого магічного дару. Чи вдасться дівчинці врятувати своє сімейство та зберегти для майбутніх поколінь можливість набувати при народженні дару? ©Kino4ua Енканто: Світ магії 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість
    Гість
    13 лютого 2023 22:32
    + +2 -
    Дуже класний мультфільм раджу для перегляду!
    ??