Kino4ua.com
PG

Юні мутанти черепашки ніндзя 3

Рік:
Ор. назва:
Teenage Mutant Ninja Turtles III
Країна:
США, Гонконг
Режисер:
Стюарт Гілард
Тривалість:
01:35:46
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Ці персонажі мають бути знайомі кожному глядачеві. Імена улюблених героїв зможе назвати будь-яка дитина. Рафаель, Леонардо, Мікеланджело, а також Донателло – це чотири відважні черепашки-ніндзя, які не перестають боротися зі злом. Їх нерідним батьком і наставником став щур на ім'я Сплінтер. Саме він навчив головних героїв усьому тому, що знав сам. У черепашок є гарна подруга. Її звуть Ейпріл. Якось перед святами молода дівчина захотіла зробити всій компанії сюрприз. Вони прикупили для персонажів багато всього різного. Не забула Ейпріл і про піцу, без якої черепашки-ніндзя жити не можуть. Спеціальний подарунок дівчина придбала і для Сплінтера. Йому вона вирішила піднести особливий скіпетр. Він давно є антикварною річчю. ©Kino4ua Юні мутанти черепашки ніндзя 3 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. 1408alex
    11 липня 2022 21:44
    + 0 -
    Фільм бомба. Я його дивився ще в шкільні часи. 9 з 10. Рекомендую.