Kino4ua.com
CCPG

Бебі бос: Знову при ділі (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Boss Baby: Back in Business
Країна:
США
Режисер:
Брендон Сойєр
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Головний герой цього кумедного мультсеріалу - юний ... навіть дуже хлопчик на ім'я Тім, який намагається зробити все можливо, щоб налагодити справи в сімейному житті та на роботі. Головний герой нехай і постає перед глядачами як малюк, але виявляється розумним і досить просунутим персонажем. Разом зі своїм братом та спільником Тім повертається у великий бізнес, щоб укотре диктувати свої умови світовому ринку. Звичайно, все це відбувається в атмосфері комічності та забійного гумору, побудованого на кумедному зовнішньому вигляді головного персонажа. Що готує нам мультсеріал? Дізнаємося дуже скоро! ©Kino4ua Бебі бос: Знову при ділі (1, 2, 3, 4 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?