Kino4ua.com
R

Ниці (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Villainous
Країна:
Мексика
Режисер:
Алан Ітуріель
Тривалість:
00:11:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Блек Хет – демон, який торгує винаходами доктора Прапора. Останній – справжній злий геній. Він створює по-справжньому жорстокі та божевільні пристрої. Звичайно ж, в більшості випадків торгівля йде так, як спочатку замислювалося. Правда, іноді складності створюють самі винаходи, які працюють далеко не завжди так, як спочатку замислювалося автором. Звісно, щоразу нова дивовижна історія чекає як самого Блек Хета, так і самого Прапора, який має вносити деякі корективи в реалізацію своїх ідей. Що ж буде далі у цій захоплюючій історії? ©Kino4ua Ниці (1 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?