Kino4ua.com

Мулан: Нова легенда

Рік:
Ор. назва:
Kung Fu Mulan
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Лео Ляо
Тривалість:
01:38:06
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Мужня і сильна духом Мулан, навчившись кунг-фу, отримує завдання проникнути до табору супротивника та вбити принца. Швидка та спритна, вона долає високу стіну і потрапляє у чум, виявивши майбутню жертву. Але превосходительством виявляється маленька дитина, яка благає про помилування. Він не зізнається стражникам, що в оселі забралася та, яка збирається позбавити його життя, а вона стрибає на коня і поспішає втекти від погоні. Вступивши в бій зі старшим братом, хитра і небезпечна особа разом з ним падає з урвища. Маючи намір розправитися з незнайомцем, він зненацька зупиняється. Помітивши гарну дівчину, він розповідає, що є конюхом та обіцяє вивести її із пастки каньйону.

Відчайдушна солдатка люто бореться з величезними скорпіонами та рятує симпатичного хлопця від смерті. Самовпевнена войовниця не здогадується, що саме той, хто перебуває поруч, має високе царювання звання. Напарники успішно вибираються з глибокої пастки за допомогою грізного орла і заходять у корчму, щоб підкріпитися. Дружня компанія вплутується в бійку з відвідувачами, а перед розставанням красень збирається розкрити секрет, але замовчує правду. Вони розходяться з різних боків, але доля дарує їм чергову зустріч, щоб налагодити стосунки між двома войовничими народами. ©Kino4ua Мулан: Нова легенда 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?