Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Навколо світу за 80 днів

Рік:
Ор. назва:
Around the World in 80 Days
Країна:
Франція, Бельгія
Категорія:
Режисер:
Самюель Турно
Тривалість:
01:22:16
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Паспарту розумний і хоче вирушити у тривалу подорож. Він відчайдушно мріє побачити світ у всій красі. Але поки що Паспарту може тільки фантазувати, представляючи пригоди у своїй уяві. Однак незабаром доля подарує йому шанс.

Філеас відрізняється нерозсудливістю. Він завжди покладається на емоції, часто забуваючи про розум. І тому герой мультфільму, піддавшись на провокацію, погоджується на заклад, що здається шаленим. Відповідно до умов угоди, Філеасу потрібно обігнути всю земну кулю. І зробити це потрібно лише за 80 днів. Адже це зовсім малий термін для такої подорожі.

Доля зводить центральних персонажів мультфільму. І тепер двом приятелям належить зробити те, що всім здається неможливим. Принагідно їм представиться шанс вивчити світ у всьому його різноманітті, завести нові знайомства та побачити мальовничі місця. ©Kino4ua Навколо світу за 80 днів 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?