Kino4ua.com
CCPG

Дракон бажань

Рік:
Ор. назва:
Wish Dragon
Країна:
США, Гонконг, Китай
Категорія:
Режисер:
Кріс Аппельганс
Тривалість:
01:42:29
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Професійний дубльований / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - SDI Media
Дін мав великі плани на вечір – він збирався відсвяткувати день народження своєї подруги Лі Ни, з якою вони не бачилися багато років. Якось їм довелося розлучитися, але вони пообіцяли одне одному назавжди зберегти свою дружбу. Раптом у житті юнака з'являється нова істота, яка може змінити її життя. Чарівний дракон понад тисячу років був ув'язнений у старовинному чайнику, але Дін випадково звільнив його з ув'язнення. Тепер Лонг повинен виконати три бажання юнака, після чого він отримає остаточну свободу. Але бідному юнакові нічого не потрібно - єдине, чого він хоче, це ще раз зустрітися з Лі Ной. Дракон збирається йому допомогти у виконанні цього бажання, але герої ще не знають, що незабаром на їхньому шляху з'являться жадібні люди, які прагнуть заволодіти магічною істотою. Чи зможе Дін знову побачити Лі Ни? ©Kino4ua Дракон бажань 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?