Kino4ua.com
PG

Співай 2

Рік:
Ор. назва:
Sing 2
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ґарт Дженнінгс
Тривалість:
01:49:47
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Головними героями мультфільму «Співай 2» є учасники нового музичного складу, що працює під чуйним керівництвом Бастера. Маючи за спиною запаморочливий досвід та зберігаючи бажання завоювати світ, вони націлюються на дебют шоу у театрі під назвою «Кришталева вежа» в Редшор-Сіті.

Проте одних амбіцій мало. Має бути щось ще. Не маючи жодних зв'язків, головні герої мультфільму повинні якимось чином проникнути в основний офіс компанії Crystal Entertainment, яка знаходиться під керуванням вовка-магната Джиммі Крістала. Ситуація погіршується тим, що вона має безжальний характер. Але, незважаючи на це, Бастер та друзі збираються спробувати свої сили.

Музична команда висуває своєрідну ідею покликати у своє шоу знаменитого Клея Келлоуея, який прославився завдяки своєму левовому року. Біда в тому, що той уже давно не виступає та уникає зустрічі з фанатами, ЗМІ та давніми знайомими. А це означає, що його пошуки можуть призвести до непередбачуваних наслідків. Та й чи погодиться сам Клей виступати? ©Kino4ua Співай 2 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?