Kino4ua.com
NC-17

Химерні пригоди ДжоДжо: Кам'яний океан

Рік:
Ор. назва:
JoJo no Kimyou na Bouken Part 6: Stone Ocean
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Шьо Аймото
Актори:
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - AniDub
Сюжет розповість про дівчину на ім'я Джолін Куджо. Головна героїня у дві тисячі одинадцятому році виявляється втягнута в захоплюючу історію, яка, зрештою, призводить її до сумного результату. Джолін опиняється за ґратами і намагається знайти вихід. У неї є можливість вибратися, тому що юна особа відкриває в собі неймовірний талант, який дозволить їй залишатися на волі і нести тягар захисниці своєї сім'ї, яка, як виявилося, стала жертвою жорстокої змови, і особисто її перебування у в'язниці – це лише частина хитромудрого. ланцюжку змов. Що ж чекає на ДжоДжо далі? Це вже шостий сезон її пригод. ©Kino4ua Химерні пригоди ДжоДжо: Кам'яний океан 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?