Kino4ua.com
CCNC-17

Епоха самураїв. Боротьба за Японію (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Age of Samurai: Battle for Japan
Країна:
США
Режисер:
Стівен Скотт
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Серіал є документальним проектом, присвяченим подіям шістнадцятого століття Японії. Ці часи ознаменовані веденням феодальної війни. Влада була нестабільна, через що багато висхідних чиновників мали шанс стати на чолі цілої імперії. Однак закрита країна і феодальний лад, що діє на такому пізньому етапі європейського Середньовіччя, привертає сюди увагу з боку. Усередині Японії розквіт і початок заходу сонця переживає епоха самураїв, проте попереду острівну імперію, яка поки що лежить у руїнах власної могутності, чекають глобальні зміни. ©Kino4ua Епоха самураїв. Боротьба за Японію (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?