Kino4ua.com
PG-13

Нянька на Різдво

Рік:
Ор. назва:
Kalte Füße
Країна:
Німеччина, Австрія
Режисер:
Вольфганг Гроос
Тривалість:
01:33:06
Переклад:
Українська мова UA:Культура | Багатоголосий закадровий
У центрі історії комедійного фільму «Нянька на Різдво» опиняється молодий, але безпритульний хлопець на ім'я Деніс. Він не має грошей і не має роботи, тому він змушений займатися дрібними злочинами. Намагаючись погасити борги, що накопичилися, і отримати хоч трохи коштів, головний герой вривається в відокремлений особняк дуже заможного джентльмена Раймунда. Власник особняка нещодавно пережив інсульт, тому зараз він перебуває в інвалідному візку і не може розмовляти. Деніс вирішує цим скористатися. Вдершись у будинок, Деніс зустрічає Шарлотту, онуку власника будинку. Вона доглядає дідуся до того моменту, поки в особняк не приїде професійний медбрат. І помилково Шарлотта приймає Деніса за нового співробітника. Не бажаючи вирушати у в'язницю, герой вирішує підіграти. Він планує обчистити власника будинку та непомітно втекти. Проте гра затягується. Деніс прив'язується до Раймунда та Шарлотти. Але правда рано чи пізно розкриється. Як тоді вчинить Деніс? ©Kino4ua Нянька на Різдво 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?