Kino4ua.com

Різдвяний поцілунок

Рік:
Ор. назва:
A Christmas Kiss
Країна:
США
Режисер:
Джон Стімпсон
Тривалість:
01:29:05
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Головна героїня фільму - молода та приваблива дівчина на ім'я Венді Волтон. Вона вважає себе дуже хорошим дизайнером, правда, ніхто інший про її здібності не в курсі. І ось одного разу Венді вирішує, нарешті, зайнятися побудовою своєї кар'єри, і влаштовується працювати помічником до одного з найкращих дизайнерів Бостона - Прісцили Холл. З першого ж дня начальниця завалює Венді роботою настільки, що їй доводиться працювати до пізньої ночі. Якось, повертаючись додому, дівчина застряє у ліфті. Але в пастці вона виявляється не сама: разом із нею у ліфті застряє дуже гарний незнайомець. Ситуація, що склалася, призводить до того, що вони цілуються, але як тільки двері ліфта відкриваються Венді тікає. Наступного дня вона дізнається, що той таємничий красень - хлопець її начальниці. ©Kino4ua Різдвяний поцілунок 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?