Kino4ua.com
R

Очима Воррена Баффета

Рік:
Ор. назва:
Becoming Warren Buffett
Країна:
США
Режисер:
Пітер У. Кунхардт
Тривалість:
01:28:48
Переклад:
Українська мова В одне рило | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Amedia
Автори документального фільму «Очима Воррена Баффета» пропонують своїм глядачам побачити докладну історію про честолюбного юнака, який зміг стати одним із найбагатших людей у світі. Дія починається від народження майбутнього інвестора. Він був другим із трьох дітей у сім'ї підприємця та політика. Дивлячись на успіхи батька, він вирішив спробувати себе у світі фінансів. Вже одинадцять років Уоррен вперше опинився на біржі. Разом зі своєю рідною сестрою він придбав кілька привілейованих акцій. Незважаючи на те, що вони отримали прибуток, цей досвід навчив його тому, що інвестор повинен мати терпіння та витримку. Він зрозумів, що така людина має зберігати спокій і не панікувати.

Через два роки Уоррен подав свою першу декларацію про доходи. А початковий капітал він заробив завдяки встановленню гральних автоматів у перукарнях. У середині шістдесятих Уоррен придбав пакет акцій текстильною компанією, яка дала йому серйозний старт.

Подивившись документальний фільм «Очима Воррена Баффета» ви дізнаєтеся, як один із найбагатших людей прийшов до успіху, як він живе та як інвестує. Фільм включає рідкісні сімейні фотографії, домашні записи, інтерв'ю та архівні зйомки. ©Kino4ua Очима Воррена Баффета 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?