Kino4ua.com
R

Відьми Блеквуда

Рік:
Ор. назва:
Witches of Blackwood
Країна:
Австралія
Режисер:
Кейт Вайтбред
Тривалість:
01:21:37
Переклад:
Українська мова AAA-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Клер усувають від служби через дивний суїцид, що стався в її присутності. Саме в цей час жінці повідомляють про смерть батька, і вона вирішує тимчасово повернутися до рідного містечка. Розбираючи папери покійного, Клер натикається на нотатки про дивну поведінку місцевих жителів та зникнення людей. Мати героїні також зникла таємниче, тому дівчина вирішує розібратися в цьому питанні. Але сусіди з кожною хвилиною все більше її лякають.

Відьми Блеквуда – це австралійський містичний фільм жахів. В даному трилері немає засилля спецефектів, створених за допомогою комп'ютерної графіки - атмосфера саспенсу нагнітається режисером Кейтом Уітбредом за допомогою майстерної гри акторського складу та майстерно відібраних локацій для зйомок.

Головну роль у хорор-трилері виконала актриса Кассандра Маграт, яка вже мала цілком гідний досвід зйомок у фільмах жахів, наприклад, Вовчий струмок та інші картини.

Цікавий факт: Кейт Утбред не лише зайняла режисерське крісло проекту, а й виступила як один з його продюсерів. Австралійським глядачам стрічка була представлена під назвою Неосвітлений. В англомовному прокаті гостросюжетний фільм мав альтернативну назву: Відьми з Блеквуда. ©Kino4ua Відьми Блеквуда 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?