Kino4ua.com
HD 720p
PG

Мій друг Санта Клаус

Рік:
Ор. назва:
Le père Noël
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Александр Коффре
Тривалість:
01:17:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Головний герой фільму «Мій друг Санта Клаус» — 6-річний хлопчик Антуан, який страждає на астму, і який все ще вірить у існування Санта Клауса, тому щороку пише йому листи, в яких розповідає про всі свої добрі вчинки. Мати Антуана виховує його самотужки, але дідусь із бабусею допомагають у вихованні онука. Найбільше на Різдво Антуан мріє отримати костюм пірата та бінокль. Та найбільше хлопчик мріє покататися на санях Санта Клауса.

У різдвяну ніч відбувається диво: Антуан бачить за вікном Санта Клауса. Правда їм виявляється не чарівний старий з подарунками, а звичайнісінький грабіжник переодягнений у костюм Санти, який обчищає квартири поки що господарі в роз'їздах. Але маленький Антуан вірить у диво, тому вважає злодія справжнім Санта Клаусом, за яким вирушає нічними вулицями Парижа. Так починаються неймовірні пригоди Антуана та його нового друга Віктора! ©Kino4ua Мій друг Санта Клаус 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?