Kino4ua.com
CCR

Ковток повітря

Рік:
Ор. назва:
A Mouthful of Air
Країна:
США
Режисер:
Емі Коппельман
Тривалість:
01:45:05
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Дія фільму «Ковток повітря» починає свій розвиток у 1995 році. У центрі історії опиняється Джулі Девіс, молода жінка, котра любить творчість та дітей. Через це вона не тільки складає, а й ілюструє казкові історії, призначені для дітей. Завдяки її старанням вони оживають на екранах яскравими мультиплікаційними фільмами.

Життя героїні фільму може здатися безхмарним та ідеальним. Вона має чудову роботу, вдома завжди чекає дбайливий чоловік, а материнське щастя наповнює її життя особливим змістом. Щодня тепле світло пронизує затишний будинок, де він живе. А на вулицях їй зустрічаються лише уважні та чуйні люди.

Близькі друзі, перевірені часом, лише посилюють відчуття щастя. Такій долі можна лише радіти. Але останнім часом Джулі відчуває, що її життя йде не в той бік. Здається, вона втрачає щось по-справжньому важливе. Через це Джулі стає нещасливою. І це почуття глине її, наростаючи дедалі більше. ©Kino4ua Ковток повітря 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?