Kino4ua.com
R

Ніжний бар

Рік:
Ор. назва:
The Tender Bar
Країна:
США
Режисер:
Джордж Клуні
Тривалість:
01:46:58
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Дія фільму «Ніжний бар» розгортається у 70-х роках минулого століття. Лонг-Айленд. Саме тут виявляються 9-річний хлопчик Дж. Р. Магуайр та його мати Дороті. Ще недавно вони мали повноцінну сім'ю, але мати хлопчика розірвала стосунки з його батьком. Через це Дж. Р. Магуайр почувається самотнім і втраченим. Йому відчайдушно не вистачає батьківських настанов і допомоги. Тому він розпочинає пошуки сурогатного батька.

Опинившись на місці, хлопчик встановлює зв'язок зі своїм дядьком Чарлі, власником місцевого бару. Що більше вони проводять часу разом, то більше Чарлі замінює батька хлопчику. Він допомагає йому розкритися та знайти свої таланти.

Згодом Чарлі вдається виявити, що дитина має схильність до письменницького мистецтва. Він починає заохочувати його стати письменником. Але не всі бачать, що може бачити Чарлі. Цей час, проведений разом, дасть неоціненний та важливий життєвий досвід кожному з них. ©Kino4ua Ніжний бар 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?