Kino4ua.com
CCPG-13

Вічні

Рік:
Ор. назва:
Eternals
Країна:
США
Режисер:
Хлоя Чжао
Тривалість:
02:36:16
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований / CC
Переклад:
Російською - Дубльований
Навіть супергерої не підозрювали, що на планеті серед людей ховається стародавня штучно створена раса, яка мешкає тут протягом кількох тисячоліть. Вони вміло маскуються та ховаються серед натовпу, нічим не виділяючись. Але тепер вічні вирішили виявити свою силу, адже їх будинку загрожує смертельна небезпека, спричинена діями Таноса. Герої звикли лише спостерігати та трохи коригувати розвиток суспільства, щоб уникнути катастрофи. Цього разу вічним доведеться проявити свої суперздатності у спробі захистити планету від їх давніх ворогів Девіантів, які теж були створені давньою цивілізацією. З того часу між ними панує протистояння. Хто здобуде перемогу у майбутній війні? ©Kino4ua Вічні 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?