Kino4ua.com
CCR

Ельфи (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Nisser
Країна:
Данія
Категорія:
Режисер:
Роні Езра
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Сім'я збирається святкувати Різдво. Здавалося б, що може бути краще, ніж спільне проведення часу в таке тепле свято, проте дорога додому обертається неприємностями: машина ламається, що змушує головних героїв зупинитися в лісовому будиночку на острові, щоб провести ці свята в дуже незвичайній обстановці. Тим часом, на горищі цього дерев'яного будинку виявляється містична істота, а люди в місцевій громаді виявляються не такими простими, якими здаються: всі вони приховують таємницю, яка може бути пов'язана з місцевим убивцею - таємничою істотою, яка наводить жах на мешканців цих земель. Ходять чутки, що тут орудують ельфи, однак у ці казки головні герої не вірять. А дарма. Незабаром і місцеві жителі громади та самі дійові особи побачать тих, хто зробить усе, щоб їх вбити. ©Kino4ua Ельфи (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?