Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Любий Джон

Рік:
Ор. назва:
Dear John
Країна:
США
Режисер:
Лассе Гальстрьом
Тривалість:
01:48:02
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Скарга

Американський спецназівець Джон Тайрі нарешті отримує свою відпустку. Під час відпочинку він зустрічає студентку на ім'я Саванна. Мила дівчина ураганом влітає в серце солдата. Джон по-справжньому закоханий і молода красуня відповідає йому взаємністю. Вони ідеально підходять один одному: шалено закохані, молоді та красиві, а також мають серйозні плани на подальше спільне життя. Провівши разом лише два тижні, Джон знайомить її з близькими людьми, Саванна робить те саме. Герої ніколи не сваряться, і навіть при прощанні кажуть «до зустрічі», сподіваючись якомога раніше побачитися. Але відпустка Джона закінчується, хлопцеві треба знову вирушати в армію, де доведеться провести ще рік. Саванна постійно пише йому листи, кожен з яких починає словами «Любий Джон». Листування – вся їхня нинішня радість, але молода пара не сумує, адже через рік на них чекає прекрасне сімейне життя. Погано, що пошта часто затримує листи та надсилає їх у неправильному порядку. Але вихід із цієї ситуації було знайдено: герої просто нумерували кожен лист. Термін служби в армії добігав кінця, коли в США стався теракт, було підірвано вежі-близнюки. Джон за прикладом всіх товаришів по службі залишається служити ще два роки. Здавалося, щастя було так близько, але тепер треба знову задовольнятися лише коханням, яке передається один одному на папері. ©Kino4ua Любий Джон 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?