Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

З пекла

Рік:
Ор. назва:
From Hell
Країна:
США
Режисер:
Альберт Х'юз, Аллен Х'юз
Тривалість:
02:02:13
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Джек Різник почав свій кривавий шлях у 1888 році. Саме тоді в одному з брудних районів кримінального Лондона, Уайтчепелі, було скоєно звіряче вбивство першої жертви серійного маніяка – місцевої вуличної повії. Розслідування було передано Фреду Ебберлайну - інспектору поліції і пророку-провіснику в одній особі. Приймаючись за справу, він і уявити не міг, що почав полювання на найнебезпечнішого англійського злочинця всіх часів… Кінострічка «З пекла» – ще один погляд на історію легендарного Джека Різника, що тримає в страху всю Англію кінця 19-го століття. Незабаром до першого вбивства додаються нові жертви - невловимий маніяк знову і знову позбавляє жінок життя, залишаючись безкарним. Ебберлайн, чий дар ясновидіння проявляється під час сну, вирішує посилити свої бачення і, будь-що-будь, зловити нелюдського лиходія. Він вирушає у китайські курильні, дедалі більше занурюючись у події майбутнього під впливом опіуму. У розслідуванні Фреду допомагає хірург, який раніше прислужував королівській сім'ї, і одна з вуличних повій, яка вирішила помститися маніяку за скоєні ним злодіяння. Але незабаром інспектор розуміє, що за справою Джека Різника стоять можновладці, що всіма силами компрометують розслідування… ©Kino4ua З пекла 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?