Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCNC-17

Без сорому

Рік:
Ор. назва:
Brazen
Країна:
США
Режисер:
Моніка Мітчелл
Тривалість:
01:34:01
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету знаходиться молода жінка Грейс Міллер, вона популярна письменниця детективів, яка має феноменальну здатність визначати мотив злочину. Грейс має значний читацький клуб і на кожну нову книгу з нетерпінням чекають шанувальники її творчості. Тому Грейс обов'язково пускається в літературний тур, щоб підтримувати інтерес до своїх романів та підігрівати градус очікування нової книги. Останній роман став бестселером, який сподобався і читачам, і критикам, а також порадував видавця та агента. Грейс вирішує дати собі невелику відпустку і вирушає у гості до своєї сестри Кетлін у Вашингтон – місто, де пройшло її дитинство.

Грейс і уявити не могла, що цей короткий візит змінить усе її життя, а сама вона виявиться залученою до трагічної та заплутаної детективної історії. Короткому візиту Грейс до сестри судилося затягнутися надовго: через два дні сестру виявили мертвою у власному будинку. Розслідування обставин вбивства доручено молодому слідчому Еду Дженнінгсу – і письменниця вирішує допомогти цій відважній людині докопатися до істини. За життя Кет працювала скромною вчителькою, але варто було поліції копнути глибше, як на поверхні здалося друге дно її життя. Виявляється, ночами Кет займалася іншою діяльністю.

Завдяки інтернету з'явилося багато професій, володіючи якими можна віддалено працювати. Саме такою можливістю й виправляла свої фінанси Кетлін. Вона проводила сеанси на веб-сайті, де віддалено пропонувалися інтимні послуги. Одягнена в яскравий одяг з декоративною маскою на обличчі Кет перетворювалася на спокусливу діву на ім'я Дезіре і була дуже популярна у деяких клієнтів. Сайт належить сімейній компанії, у якої є список клієнтури, в ньому затесався важливий пан, який побажав залишатися невідомим. Але при першому ж тривожному дзвіночку від нього посипалися погрози на адресу Грейс. Письменниця знає, що кожен має свої секрети, але не за все можна вбивати.

Поки поліція тупцює на місці вбивають ще одну жінку і комісар приходить до висновку, що в них з'явився серійний убивця. А в руки Грейс потрапляє невелика папка з доказами одного громадянина, яку збирала Кетлін. ©Kino4ua Без сорому 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?