Kino4ua.com
PG

Малюк

Рік:
Ор. назва:
The Kid
Країна:
США
Режисер:
Джон Тертлтауб
Тривалість:
01:44:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Дитячі мрії здійснюються, якщо, звичайно, про них пам'ятати і прагнути виконати. Расс Даріц, герой фільму, у дитинстві мріяв стати пілотом, завести собаку та стати головою дружної родини. Минали роки, і Расс старанно працював, але зовсім в іншому напрямку виключно заради кар'єри. Тепер йому сорок, він працює імідж-консультантом у великій компанії, має відмінний дохід, чудовий будинок, користується повагою колег і друзів. Можна вважати його успішною людиною, але сам герой іноді почувається в глибині душі нещасним. Так, він багато досяг, зокрема фінансової незалежності. Але він, як і раніше, самотній, і з особистим життям у нього не клеїться.

Одного разу, у відмінному настрої повертаючись з роботи додому, Расс зустрічає чарівного хлопчика, який здається йому добре знайомим. І дивне передчуття не обдурило героя: він бачить у дев'ятирічному малюку самого себе, лише 32 роки тому. Дивна річ: хитрий тимчасовий механізм дав збій і звів у єдиному відрізку однієї людини, але з величезною різницею у віці. Спілкуючись із новим знайомим, Расс згадує про свої мрії: про пса, якого він так і не завів. Про сім'ю, яку так і не створив, про літаки, які не навчився пілотувати. Але все можна виправити, коли мудрість зустрічається з дитячою безпосередністю, і друзі намагаються змінити своє життя. ©Kino4ua Малюк 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?