Kino4ua.com
R

Лімб

Рік:
Ор. назва:
Haunter
Країна:
Канада, Франція
Режисер:
Вінченцо Наталі
Тривалість:
01:37:21
Переклад:
Українська мова Київ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Перебуваючи у підлітковому віці, Ліза нарешті зрозуміла, що її життя нагадує кошмар. І все це не припиняється ні на хвилину. Усі живуть за якимсь певним порядком. Батьки і брат розмовляють на ті самі теми, і так триває щодня. Здається, що люди просто загубилися у часі. З усіх лише Ліза помічає те, що життя йде за встановленим ритмом. Дівчина намагається достукатися до своїх рідних та з'ясувати, чому ж будинок став нагадувати в'язницю. Несподівано перестали працювати засоби зв'язку, за вікнами осів густий туман, і тепер сподіватися на допомогу практично нема звідки. Після цього дівчина помічає, що в будинку знаходиться хтось сторонній, і цій незрозумілій суті допомога потрібна набагато більше, ніж її близьким. Пізніше Ліза бачить дівчину, яка приблизно такого ж віку, як вона сама. Виявляється саме їй загрожує смерть. ©Kino4ua Лімб 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?