Kino4ua.com
R

Останнє слово

Рік:
Ор. назва:
The Last Word
Країна:
США
Режисер:
Марк Пеллінгтон
Тривалість:
01:48:02
Переклад:
Українська мова MEGOGO Voice | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
На самому початку перегляду комедійної драми «Останнє слово», нас знайомлять із Гаррієт, жінкою, яка звикла до жорсткої організації. Все своє життя вона живе за графіком і чудово обізнана про всі події, пов'язані з її професією. Як кар'єристка, вона змогла за короткий термін стати успішною бізнес-леді. Заробивши авторитет серед клієнтів та колег по роботі, Гаррієт почала тримати все під жорстким контролем. Вона так суворо ставиться до організації життя, що не упускає навіть найменші дрібниці.

Коли Гаррієт розмірковує про свою професію, кар'єру та досягнення, вона приходить до висновку, що їй потрібна молода кров. Для цього вона включає молоду і дуже талановиту письменницю Енн, сподіваючись на те, що та зможе зафіксувати її життя. В результаті виходить оповідання, яке зовсім її не влаштовує. Сподіваючись виправити її, вона змінює свої спогади. Змінюючи минуле, Гаррієт впливає на майбутнє Енн. ©Kino4ua Останнє слово 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?