Kino4ua.com
R

Трагедія Макбета

Рік:
Ор. назва:
The Tragedy of Macbeth
Країна:
США
Режисер:
Джоел Коен
Тривалість:
01:45:09
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Лорд Макбет вважався одним із найшанованіших аристократів на території могутнього королівства Шотландії. Почесний чиновник прагнув досягти запаморочливих висот, і робив все можливе, щоб реалізувати поставлену мету насправді. У душі хитрий джентльмен дуже заздрив законному королеві, який міг насолоджуватися безмежною владою. Чоловік думав, що висока посада дозволяє правителю тримати ситуацію під абсолютним контролем.

Подібна думка також підтримувала його вірна ідеальна дружина, яка мріяла отримати корону за всяку ціну. Злісна жінка мріяла відчути на власній шкірі заповітні мурашки, коли численні підлеглі виконували її забаганки та накази. Проте Макбет розумів, що грандіозні плани здійснити чесним шляхом практично неможливо. Якось він зустрів трьох таємничих дівчат, які представилися, як найсильніші відьми. Шалені чарівниці стверджували, що лорду судилося стати незабаром майбутнім главою царства. Для цього йому потрібно стати на бік зла. Довірливий політичний діяч без роздумів погодився на ризиковану пропозицію, не знаючи, якою ціною бідолахи доведеться розплачуватися за необдумане рішення. ©Kino4ua Трагедія Макбета 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?