Kino4ua.com
PG-13

Двоє друзів і борсук

Рік:
Ор. назва:
Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin
Країна:
Норвегія
Категорія:
Режисер:
Расмус А. Сівертсен, Руне Спаанс
Тривалість:
01:15:00
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Два запаморочливих головних героїв, друга, живуть у тунелі поруч із залізничними коліями з маленьким борсуком. Їхнє життя спокійне і без загадок, але ситуація одного разу кардинально змінюється, коли центральні персонажі зустрічають дочку великого вченого, викрадену небезпечним і підступним лиходієм. Дана зла людина хоче перетворити всіх людей на роботів, щоб поневолити світ і виконати свій зловісний план. А у двох товаришів було дуже мало часу, щоб урятувати батька дівчини та запобігти кінцю людства. ©Kino4ua Двоє друзів і борсук 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?