Kino4ua.com
R

Дружина

Рік:
Ор. назва:
The Wife
Країна:
Великобританія, Швеція, США
Режисер:
Бйорн Рунге
Тривалість:
01:39:03
Переклад:
Українська мова MEGOGO Voice | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Обдарована письменниця та вольова жінка Джоан Кастлман робила все можливе, щоб підтримувати коханого чоловіка і в горі, і в радості. Довгі роки вона залишалася в тіні літературного генія, який став визнаним автором та вагомою фігурою на світовій творчій арені. Через постійні турботи про відомого чоловіка довелося залишити власні амбіції та пориви уяви. Особливо заважали постійні побутові конфлікти, зради та сварки. Але жінка продовжувала прикладати неймовірні зусилля, щоб зберігати сім'ю та бути опорою для коханої людини. Джо довгий час був її сенсом життя в усіх відношеннях. Саме Джоан запропонувала розвіятися та вирушити у тривалу подорож, коли у письменника почалася криза. Жінка сподівалася, що гарні краєвиди та нові знайомства знову пробудять у ньому бажання творити. Проте чоловік продовжував приймати її зусилля як належне. Коли йому присудили Нобелівську премію, для Джоан настав час залишити сімейне вогнище, щоб реалізувати власні цілі та потенціал. Зумівши позбутися сумнівів, жінка вирушає в самостійне плавання, хоча й розуміє, що момент вже може бути втрачений, і вона не зможе досягти успіхів у творчості. ©Kino4ua Дружина 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?