Kino4ua.com
PG-13

Белфаст

Рік:
Ор. назва:
Belfast
Країна:
Великобританія
Режисер:
Кеннет Брана
Тривалість:
01:38:04
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Фільм «Белфаст» розповість про Ірландського хлопчика Бадді. Він живе у робочому районі разом зі своїм старшим братом та матір'ю. У нього є батько, але той надто зайнятий роботою. Батько головного героя фільму працює в Англії, повертаючись додому лише раз на два тижні. Бадді цього не вистачає, але він розуміє, що інакше бути не може.

Повсякденне життя хлопчика складається з кількох яскравих подій, таких як математичні змагання у школі та довгі бесіди з дідусем. Його дідусь вміє розповідати цікаві та незвичайні історії. А Бадді з ентузіазмом їх слухає.

Вулиця, де мешкає Бадді, вважається місцем безпеки та фантазії. Тут він може спокійно грати, вдаючи себе ким завгодно. Але найчастіше йому подобається уявляти себе лицарем чи відважним воїном. Фантазія допомагає Бадді забути про проблеми та негаразди. Вони роблять його життя яскравішим. Але незабаром це місце стає небезпечним. Єдиний світ виявляється розділеним. А Бадді потрапляє у центр цього поділу. ©Kino4ua Белфаст 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?