Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Планета ідіотів

Рік:
Ор. назва:
Idiocracy
Країна:
США
Режисер:
Майк Джадж
Тривалість:
01:24:39
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Джо Бауерс – капрал, який багато років працює в бібліотеці армії Сполучених Штатів. Легковажна Рита працює у сфері секс-послуг. Герої не знайомі один з одним, їх способи життя різняться, але є дещо, що об'єднує цих людей – це їхня «звичайність». Те, що Ріта і Джо ніяк не виділяються серед сірої маси обивателів, одного разу грає їм на руку. Офіцер Колінс вирішує провести експеримент із заморожування людей у кріогенній камері. Капрал і повія отримують пропозицію взяти участь у цьому проекті, а замість Колінса обіцяє їм кругленьку суму. Герої радісно погоджуються, але після приміщення в кріогенну камеру опиняються в незавидному положенні. Офіцера заарештовують за сутенерство, експеримент провалюється, лабораторія закривається. Про Джо і Риту всі забувають.

Минає 500 років. За цей час разом із величезним приростом населення у світі розпочався незворотний процес деградації людства. Середній рівень IQ, який раніше складав 110 балів, знизився до двадцяти. Загальне отуплення природно позначилося на промисловості та інфраструктурі США. На вулицях країни виросли гігантські сміттєві купи, рослини загинули, посівні поля перестали приносити врожай. Цивілізація виявилася на межі вимирання. Тим часом учасники експерименту продовжували мирно спати у своїх камерах. Якось одна зі сміттєвих куп обвалилася прямо на дах кафетерію, збудованого на місці колишньої лабораторії. Камери відкрилися і головні герої фантастичної комедії «Планета ідіотів» вийшли в новий світ. Тепер вони найрозумніші люди на планеті, перед ними відчиняються всі двері, і тільки в їх силах відродити колишній світ. ©Kino4ua Планета ідіотів 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Дмитро
    18 січня 2022 01:43
    + -1 -
    шо за переклад, ну і лайно