Kino4ua.com
R

Синці

Рік:
Ор. назва:
Bruised
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Геллі Беррі
Тривалість:
02:12:37
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Netflix
Сюжет драматичного фільму під назвою "Синці" розповідає історію Джекі, яка все життя присвятила спорту. Ще в дитинстві дівчинка почала серйозно захоплюватися боксом, зрештою зробивши це сенсом свого існування. Успішна спортсменка проводила практично весь час на тренуваннях, відпрацьовуючи удари на суперниках чи бійцівській груші. Вона забула про постійні битви лише під час вагітності. Після народження сина Джекі лише кілька місяців провела поруч із ним. Вона була впевнена, що не змогла б стати для нього доброю матір'ю. Джекі загрожує позбавлення батьківських прав. Вона – єдина рідна людина для Менні. Хлопчикові нещодавно виповнилося шість років, але він так і не зустрів жодного зі своїх днів народжень разом із матір'ю. Джекі доводиться пообіцяти йому залишити кар'єру, адже тепер вона бажає дбати про сина. Обставини все ж таки змушують жінку повернутися на ринг. Вона має заробити гроші, щоб забезпечувати себе та сина. Джекі вчиться поєднувати непросту роботу та турботу про Менні, який встиг стати для неї сенсом життя. ©Kino4ua Синці 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?