Kino4ua.com
PG

Скажені перегони / Смугасті перегони

Рік:
Ор. назва:
Racing Stripes
Країна:
США
Режисер:
Фредерік Ду Чау
Тривалість:
01:41:57
Переклад:
Українська мова ТРК Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Добре сімейне кіно від режисера Фредеріка Ду Чау про лоша, який заводить нових друзів. Фільм спільного виробництва США та ПАР розповідає про маленького лоша зебри, який одного разу загубився. Він випав із кузова вантажівки бродячого цирку. У цей час на місцевості вибухнула страшна гроза, і лоша дивом залишилося живе. Його підібрав місцевий фермер на ім'я Ноллан Волш і забрав до себе додому, зробивши його членом своєї великої родини. Симпатичного лоша назвали Страйпс. Він швидко потоваришував із товариською дівчинкою Ченнінг, яка з самого дитинства хотіла стати жокеєм. А тут ще й виявилося, що у Страйпса всі задатки справжнього скакового коня! Але Страйпс сам зовсім не дивується своїм талантам: адже він змалку думав, що він і є справжній кінь. ©Kino4ua Скажені перегони / Смугасті перегони 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?