Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Руслан

Рік:
Ор. назва:
Driven to Kill
Країна:
США, Канада, Росія
Режисер:
Джефф Кінг
Тривалість:
01:38:14
Переклад:
Українська мова очікується
Переклад:
Original English оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Події фільму «Руслан» відбуваються в сонячній Каліфорнії, де влаштувався автор кримінальних романів Драчов, колишній російський бандит, який став респектабельним американським громадянином. Злочинне минуле, з яким герой давно зав'язав, знову турбує Руслана, коли його дочка, красуня Лені, оголошує про майбутнє весілля. Дівчина чекає від батька благословення на шлюб, проте Драчову не подобається обранець Лєни, син лідера кримінального угруповання. Майбутній тесть непогано знайомий з його войовничим батьком: ще в Росії Міша Абрамов очолював банду, в якій в молодості геройствував Руслан.Підготовка до майбутнього весілля закінчується прогнозовано сумно. Напередодні церемонії в будинок увірвалися невідомі в спортивних костюмах з ланцюгами на шиї, які вбивають колишню дружину письменника і важко ранять Лєну. У трагедії Драчов звинувачує себе і, грунтовно озброївшись для останньої сутички, оголошує вендету вбивцям. Куди веде кривавий слід, герой, схоже, тепер не сумнівається, тому винуватці трагедії заплатять сповна.Звичайний приклад розбірок москальського бидла навіть в чужій країні, який не надто вразить технічністю зйомки та грою акторів, але є однією з картин у фільмографії старого всіма забутого актора, який і сам подався в русский мір. ©Kino4ua Руслан 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?