Kino4ua.com

Людина року

Рік:
Ор. назва:
Man of the Year
Країна:
США
Режисер:
Баррі Левінсон
Тривалість:
01:54:54
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Том – чоловік середнього віку, який розважає публіку своїми політичними памфлетами. Герой вміє шукати кумедне в звичайнісіньких ситуаціях і розташовувати до себе людей. Одного разу віддана шанувальниця пропонує Тому спробувати себе у ролі політика, адже він досить розумний і тісно спілкується з народом. Незабаром мають відбутися вибори президента, тому комік вирішує змінити своє життя. Дивно, але Тома визначають списки кандидатів. Колеги допомагають героєві влаштувати передвиборчу кампанію, включаючи засоби масової інформації. Акцент робиться на тому, що людина, яка постійно висміює політичні проблеми і живе звичайним життям, зможе вивести країну на новий рівень. Рейтинги Тома починають збільшуватися з кожним днем. Настає день виборів і американці починають голосувати за допомогою електронної системи. Приїхавши до лікарні свого друга, чоловік включає телевізор і дізнається про те, що став переможцем. Усі перебувають у легкому шоці: комік – людина року! Проте перемогу Тома можна було передбачити, адже народ завжди довіряв простим і веселим людям, а не хитрим та меркантильним політикам. Незабаром співробітниця, яка проводить підрахунок голосів, виявляє помилку у системі електронних виборів – президентом мав стати інший кандидат. Дівчина вирішує, що має розповісти Тому всю правду... ©Kino4ua Людина року 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?