Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Таємниця ордену

Рік:
Ор. назва:
The Order
Країна:
США
Режисер:
Шелдон Леттіч
Тривалість:
01:29:22
Переклад:
Українська мова двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Невтомний шукач пригод Руді Кафмайер, який промишляє пошуком унікальних творів мистецтва й рідкісних дивин для багатих колекціонерів, відправляється в Ізраїль на пошуки свого зниклого батька, який складав літопис прадавньої таємничої секти "Орден". У Єрусалимі за авантюристом зі скандальною репутацією відразу починають полювати наймані вбивці й поліція на чолі з відважною Далією Барр, яка не раз урятує Руді життя під час запаморочливих погонь і скажених перестрілок на вузьких вуличках прадавнього міста, перш ніж йому вдасться викрити глобальну змову божевільного ватажка "Ордена", що прагне почати нову Священну війну й установити на Землі владу крові й терору. ©Kino4ua Таємниця ордену 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?