Kino4ua.com
480p
R

Леді

Рік:
Ор. назва:
The Lady
Країна:
Франція, Велика Британія
Режисер:
Люк Бессон
Тривалість:
02:12:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Йео характеризує картину як «неймовірну любовну історію» і натомість «політичної плутанини». Журнал «Paris Match» розділив думку актриси, назвавши фільм дивовижною історією кохання між її померлим чоловіком Міхаелем Ейрісом та жінкою, яка жертвує особистим щастям заради своїх людей. Йео також назвала стрічку «роботою кохання», зізнавшись, що грати Нобелівського лауреата було страшно. Державний секретар США Гілларі Клінтон переглянула фільм, перш ніж познайомилася з Сан Су . Після цієї зустрічі вона публічно рекомендувала «Леді» для показу глядачам, у яких ніколи не буде шансу отримати таку можливість, яку їй надали Люк Бессон та Мішель Йео: «Це був хвилюючий досвід для мене, і я думаю, що таким же він виявиться вас» ©Kino4ua Леді 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?