Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Нью-Йоркське таксі

Рік:
Ор. назва:
Taxi
Країна:
США
Режисер:
Тім Сторі
Тривалість:
01:27:57
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV2
Якщо ви так само вважаєте, що жінка за кермом автомобіля - це непорозуміння, то значить ви ще не знаєте Белль Вільямс. Вона найбезрозсудніша водила, яку тільки можна зустріти, дівчина розсікає вуличками Нью-Йорка і може в найшвидші терміни долати великі дистанції. Таких візників як вона більше немає, але дівчину не тішить перспектива такої роботи на все життя, хоча вона й найкраща. Дівчина мріє про те, щоб взяти участь у перегонах. Бель тривалий час проводила в гаражі та створювала свого монстра для змагань, тепер вона має абсолютно готову машину для гонок. Автомобіль ховає під капотом замість звичайного двигуна справжній витвір, який може розігнати машину дуже швидко. Але талант Бель собі на користь отримують не організатори перегонів, а місцеві поліцейські. Один з них дуже розумний слідчий Енді Уошберн, який вже багато разів намагався здобути права, але все безуспішно. Якось у місті з'являється небезпечна банда грабіжниць банків, і пристрасний поліцейський звертається за допомогою до Белль, щоб вона допомогла впіймати невловимих злочинниць. Тепер Белль має офіційний дозвіл для того, щоб роз'їжджати вулицями Нью-Йорка. Дівчина не проґавить свого шансу показати, що вона вміє ©Kino4ua Нью-Йоркське таксі 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?