Kino4ua.com
PG

Майя Дій

Рік:
Ор. назва:
Mya Go
Країна:
Ірландія, Іспанія, Бразилія
Режисер:
Алан Фолі
Актори:
Тривалість:
00:05:30
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Propeller Studios
Мія Гоу живе у невеликому містечку Everyday разом зі своїми батьками та маленьким братиком Семмі Гоу. Всі навколо знають про невичерпну енергію та ентузіазм дівчинки, а тому всіляко підтримують її в бажанні досліджувати цей разючий світ. За нею завжди слідує її вірний друг і улюбленець сім'ї Доггі Гоу. Щодня вона проводить у пошуках нових пригод та вивченні світу навколо. Неподалік Мії живуть її найкращі друзі Рубі Мак, Емілі Шар і непосида Томмі Стоп.

Над створенням дошкільного мультиплікаційного серіалу працював Алан Фоулі. Вперше на екранах мультфільм з'явився у липні 2018 року. Барвистий і пізнавальний мультфільм Мія Гоу припаде до душі не тільки малюкам, але й сім'ї. Ідеї Алан черпав не з багатої фантазії, а дивлячись на власну дочку Мію, яка і стала зразком головної героїні. Алан разом із дружиною довгий час розмірковували над концепцією майбутнього мультика, і рішення виявилося набагато простішим, ніж здавалося.

Після відвідування багатьох міжнародних анімаційних виставок, Алан зрозумів, що його фільм має щось особливе, чім він може захопити дитячу уяву. Незабаром він підписав контракт із іспанським продюсером від Motion Pic, який зацікавився проектом після перегляду пілотної серії. ©Kino4ua Майя Дій 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?