Kino4ua.com
480p

Монк (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Monk
Країна:
США
Режисер:
Джеррі Лівайн, Крейг Зіск, Рон Андервуд, Том ДіЧілло
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова Індиго ТВ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Едріана Монко - детектив, що швидко піднімається кар'єрними сходами. Дуже самовпевнений, він навіть і не міг подумати, що може піти, щось не так, можуть з'явитися непередбачені обставини, які можуть завадити. Дружина - єдина рідна людина. Сталося вбивство Труді, вбивця невідомий.
Удар долі став непосильним тягарем. Стрес породив психологічні зрушення. З поліцейських лав довелося піти. Медсестра Шарона допомагає поновити психологічний стан. Настає момент, і Шарон стане і опорою, і другом. Поліція стикається з дуже заплутаною справою, і вирішують звернутися за допомогою до найвідомішого спеціаліста департаменту. Едріан починає допомагати і поступово входить до ладу.

Життя служителя закону Едріана Монка складалося дуже вдало: вдома - прекрасні стосунки з коханою дружиною Труді, на роботі – карколомні зльоти кар'єрними сходами. Він легко розкриває кожну справу, злочинці його бояться, а колеги поважають. Незабаром чоловік обіймає високу посаду в поліцейському департаменті.
Але щасливе життя валиться в одну мить, коли його дружина виявляється жертвою вбивць. Злочинці не знайдені, а вбитий горем вдівець звинувачує себе у смерті коханої. Через психічний розлад він опиняється на лікарняному ліжку і вже не бачить шансу повернутися до своєї роботи.
Рятувальником Едріана стає медсестра Шерон, яка за час лікування стає йому добрим другом. Чоловік долає депресію і стає приватним детективом. ©Kino4ua Монк (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 сезон) 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?