Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Терра Нова

Рік:
Ор. назва:
Terra Nova
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Алекс Грейвз
Тривалість:
00:44:00
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Перший канал
У 2149 році населення планети Земля досягло граничної точки. Вже нікуди ступити людській нозі, а флора та фауна майже відсутня. І якщо не знайти виходу з ситуації, що склалася, людство буде повністю знищено.
Вчені у пошуках рішення виявляють тимчасовий портал, який поверне людину у минуле, де можна розпочати створення нової цивілізації. Біда тільки в тому, що портал не може прийняти всіх бажаючих. Починається відбір кандидатів.
Запит доктора Елізабет Шеннон вирішується позитивно. Але тільки зараз чоловік жінки перебуває у в'язниці, а залишати його тут Елізабет не збирається. Що ж зробить мати трьох дітей, щоб усією сім'єю опинитися в далекому минулому? ©Kino4ua Терра Нова 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?